Centru de educare si recuperare canina

Servicii animale de companie   Bacau   21 vizualizări Referinţă: 940

Locatie: Bacau


In centrul nostru veti gasi cea mai moderna pensiune canina din Bacau.Oricand aveti nevoie sa cazati cainele pentru perioada cat parasiti localitatea, cat si pentru perioada stagiului de dresaj, noi va oferim urmatoarele servicii:

Pensiune completa: cainele va fi gazduit pe o perioada determinata de timp in cele 10 boxe interior + exterior.

Pentru cainii de talie mica oferim cazare in interior in cele 8 spatii individuale dotate cu gresie si faianta, incalzite pe timp friguros.

Semi pensiune (gradinita) cainele va fi adus dimineata de catre stapan, in timpul zilei va desfasura activitati conform programului (plimbari, socializare si recreere in locul de joaca sau dresaj) iar dupa amiaza/seara se va intoarce la domiciliu stapanului;

Cainii vor putea fi gazduiti in pensiunea canina, numai daca detin un carnet de sanatate sau pasaport, din care sa rezulte ca sunt vaccinati si deparazitati.

Pensiunea beneficieaza de tot confortul atat pentru caini, cat si pentru pisici, personalul este calificat si supravegheat de catre un tehnician veterinar si indrumat periodic de medicul veterinar care asigura asistenta sanitar veterinara a cainilor gazduiti.

De asemenea atat interiorul cat si exteriorul centrului este permanent supravegheata cu camere video.

Centrul de educare si recuperare canina ofera servicii de dresaj canin pentru catelul dumneavoastra prin instructorii canini atestati. Oferim consultanta gratuita cu privire la achizitionarea, cresterea, hranirea si ingrijirea cainilor.

De asemeni corectam comportamentul nedorit, recuperam caini cu diferite probleme, pregatim caini pentru paza si protectie, urma, salvare persoane, caini ghizi, ring si examene de lucru.

Alte detalii

Adresa
Localitatea Bogdan Voda, str. Poligonului nr. 12