MonAmi

Educatie   Bacau   18 vizualizări Referinţă: 946

Locatie: Bacau


Vă așteptăm la un altfel de after school. Un loc precum acasă!

Misiunea noastră: Copii fericiți, părinți liniștiți.

La MonAmi copilul dumneavoastră se va simți ca acasă!

Câteva motive pentru a face parte din MonAmi:

1. Dezvoltare sociala si emoțională

MonAmi este locul ideal în care cel mic își va face prieteni noi. Se poate conecta cu alți copii de vârsta lui sau de vârsta apropiată. Promovează cooperarea, sprijinul si respectul.

2. Ajutor la teme:

Pot fi de mare ajutor astfel pentru copiii care au dificultăți cu realizarea temelor acasă sau care nu pot beneficia de sprijin la teme din partea părinților. Astfel, seara acasă vor avea suficient timp pentru a petrece momente in familie. Cei mici primesc sprijin la teme, pot avea o atitudine mai bună față de scoală si educație, învață într-un mod mai distractiv si adesea au performante mai bune la scoală.

3. Siguranța si supraveghere

Copilul este in siguranța, supravegheat constant reducându-se astfel riscul de comportamente nepotrivite. Daca acasă, fiind singuri, pot petrece o mare parte a timpului la televizor sau pe Internet, la MonAmi, copiii sunt ținuți ocupați si in același timp au tot felul de activități in program, după un orar stabilit.

4. Mișcare si nutriție sănătoasă

Lipsa de exerciții fizice este un factor care contribuie la obezitatea la copii, care continuă sa crească in ritmuri alarmante. Când copiii dezvolta o rutină care include exerciții fizice, ii avantajează pentru tot restul vieții. MonAmi oferă un mediu distractiv pentru tot felul de exerciții fizice si încurajează obiceiurile sănătoase in acest proces.

5. Relaxare pentru cei mici

Nu vă faceți griji că activitățile suplimentare vor fi o povară pentru copil, pe lângă teme și scoală. Programele noastre nu înseamnă doar efectuarea temelor si învățare. Le oferim copiilor oportunități să se dezvolte, să facă mișcare, să socializeze, dar si timp liber de joaca, relaxare si odihna.

Alte detalii

Adresa
str. Mioriței, nr. 70