Cont Consulting

Contabilitate si HR   Brasov   13 vizualizări Referinţă: 947

Locatie: Brasov


Primii pași

Cont Consulting și-a început activitatea în anul 1994, fiind fondată la Brașov ca afacere de familie de către doi profesioniști contabili, Ioan și Maria Bâscă.

În acea perioadă foarte dificilă, România începuse recuperarea de după perioada comunistă, și puțini oameni puteau vedea un viitor în sistemul privat. Dar pentru câteva persoane care au avut curajul să înceapă o afacere, apariția unei companii care să ajute în gestionarea laturei administrative a activității curente a fost bine primită.

Compania a crescut rapid și a devenit una dintre cele mai cunoscute și apreciate de pe piață. Motivele, care încă stau la baza acestor aprecieri, erau seriozitatea și sfaturile de încredere acordate clienților, în timp ce mediul de afaceri era unul tumultuos și dominat de birocrație.

Prezent

În anii care au urmat, compania a câștigat una dintre cele mai bune poziții pe piața locală, crescând permanent și primind numeroase premii de la Camera de Comerț și alte instituții. Majoritatea clienților erau locali.

Cont Consulting a ajuns la maturitate la începutul anilor 2000, când investitorii străini au început să își facă simțită prezența în România. Nevoia de noi metode și impactul mentalității de afaceri occidentale au început să își pună amprenta asupra sistemului de lucru al companiei. Nevoia de personal calificat a influențat pozitiv politica de recrutare a companiei.

Sosirea de oameni tineri, cu idei și idealuri noi, au adus progresul companiei, care reușește să corespundă celor mai ridicate exigigențe ale clienților.

Viitor

Munca noastră de consultanță ne face să ne gândim permanent la viitor. Dorința noastră este de a ne consolida poziția pe piețele locală, regională și națională. De aceea am deschis un punct de lucru în București și continuăm modernizarea companiei noastre.

Ne dorim să fim un partener apropiat și de încredere al întreprinzătorilor privați și să ne demonstrăm în continuare credibilitatea în fața instituțiilor publice.

Avem cel mai mare respect pentru cei care investesc resursele proprii și realizează beneficii pentru companie, asociați sau acționari, dar și pentru comunitate. Suntem convinși că ajutând astfel de afaceri să crească, de fapt ajutăm la construcția unei economii solide, care va contribui decisiv la crearea unui mediu de afaceri sănătos și profitabil.

Alte detalii

Adresa
Str. Brândușelor 68-70, etaj 2, birou 2,