ENGLISH SCHOOL

Educatie   Bacau   14 vizualizări Referinţă: 950

Locatie: Bacau


English School - Cursuri de limba engleză în Bacău pentru copii, adulți și companii.

Centru de pregatire autorizat Cambridge, cu peste 13 ani de experiență și sute de cursanți mulțumiți.

Predăm engleza atât pentru amatori cât și pentru cei care vor să o cunoască la perfecțiune. Pentru cei din urmă oferim cursuri pregătitoare în vederea susținerii examenelor Cambridge, dar și pretestare cu ajutorul testelor trimise din UK.

Fiind centru acreditat și de pretestare Cambridge, am gândit cursurile structurate pe module de lucru. Un modul durează 4 luni cu câte 2/3 ore de lucru pe săptămână. Se lucrează numai pe manuale Cambridge, simulările de examene făcându-se tot pe teste Cambridge, urmărindu-se dezvoltarea celor 4 componente lingvistice. Noi o numim aria de expertiză.

Avem 3 săli de curs adaptate nevoilor celor care ne trec pragul, fie ei copii, adolescenți sau adulți. O grupă poate avea maxim 6 cursanți pentru a putea favoriza învățarea limbii engleze într-un ritm alert, punându-se accent pe conversație și învățare prin practică. Noi spunem că mizăm pe calitate, nu pe cantitate.

Am ales o locație centrală pentru a putea facilita accesul tuturor celor interesați să învețe această limbă minunată, și anume pe strada Florilor, nr.10 (in zona Adriatica). Astfel, din orice colț al Bacăului ne citești, tot atât timp vei face să ajungi la noi, suntem în buricul târgului. Noi o numim accesabilitate.

Alte detalii

Nume Comercial
ENGLISH SCHOOL GROUP SRL
Adresa
strada Florilor, nr.10 (in zona Adriatica)