BEST CONTAB INVEST

Contabilitate si HR   Bacau   10 vizualizări Referinţă: 953

Locatie: Bacau


BEST CONTAB INVEST din Bacau, este o societate de contabilitate, expertiza contabila si servicii de consultanta in domeniul financiar contabil, membra a C.E.C.C.A.R.. Cu o experienta de peste 20 ani in domeniu financiar contabil, suntem pregatiti sa va oferim servicii integrate de contabilitate si consultanta fiscala, de un real folos afacerii dumneavoastra.

Societatea noastra de contabilitate formata din profesionisti in domeniul financiar contabil va ofera solutii si raspunsuri la orice fel de probleme de contabilitate sau fiscale. Va invitam asadar sa rasfoiti paginile profilului nostru de prezentare si va asteptam cu interes mesajele dumneavoastra.

Va oferim o gama variata de servicii de contabilitate generala, contabilitate financiara, servicii de resurse umane, servicii de intocmire dosare de credit etc.

Facilitati si reduceri

100% reducere in luna in care ne veti recomanda unui alt client cu care vom incheia contract;

Cheltuielile aferente transportului documentelor la/de la cabinetul nostru sunt suportate integral de catre noi.

Avantajele colaborarii cu firma noastra de contabilitate:

Obtineti servicii de contabilitate profesionale, in timp util, la cel mai bun raport calitate/pret.

Obtineti economii imediate din colaborarea cu firma noastra, comparativ cu optiunea de a se angaja un contabil propriu prin:

eliminarea din bugetul companiei a cheltuielilor salariale, precum si a impozitelor si taxelor aferente pe care le presupune angajarea de personal specializat;

eliminarea cheltuielilor cu recrutarea si formarea personalului specializat;

reducerea cheltuielilor cu mobilier, birotica, tehnica de calcul, softuri specializate de contabilitate si programe legislative.

Tarifele serviciilor noastre pot fi cu mult mai mici decat propriul departament de contabilitate. Factura emisa de firma noastra de contabilitate este deductibila in totalitate si nu atrage impozite si contributii suplimentare precum in cazul unor contracte individuale de munca.

Lucrul cu o echipa tanara, dinamica si bine pregatita profesional care este la dispozitia dumneavoastra.

Prin cunostintele si competentele profesionale asimilate de personalul nostru putem oferi servicii de externalizare completa a departamentului financiar-contabil.

Alte detalii

Adresa
str. Milcov nr. 67