Centru Consultanta Auto

Servicii   Brasov   11 vizualizări Referinţă: 955

Locatie: Brasov


Ne-am înființat în anul 2014 din dorința de a crea un centru de consultanță prin care toate neplacerle create de un eveniment rutier să se transforme într-un mic confort pentru dumneavoastră, fără a pierde cele două lucruri esențiale: timpul și banii dumneavoastră.

Suntem pe piață ca urmare a deselor probleme întâlnite pe piața auto cât și pe cea a asigurătorilor, specializată mai ales în recuperarea creanțelor de la asigurători, evaluarea corectă a daunelor materiale și morale produse în urmă unor evenimente rutiere

Centru de consultanță auto este un centru în care activează ingineri, experți tehnici în colaborare cu juriști, avocați cu experiență vastă în domeniul evaluării și soluționării daunelor rutiere. Noi vă oferim asistentă profesională în soluționarea problemelor pe care le întâmpinați de la începutul evenimentului rutier până la finalizarea acestuia.

Pentru întocmirea unui dosar complet și corect venim în sprijinul dumneavoastră cu biroul nostru din Brașov, Șos Cristianului, în care găsiți un consultant cu experiență care să vă ajute la completarea constatului amiabil alături de toate documentele, pozele și măsuratorile necesare. În cazurile în care evenimentele pot fi interpretate greșit, la cerere ne putem deplasa la locul evenimentului pentru a putea analiza împrejurimile evenimentului , măsurarea și pozarea acestuia.

Scopul nostru este soluționarea corectă a dosarelor de daună pe cale amiabilă și nu apelarea la instanțele judecătorești pentru care vă punem la dispoziție avocați și experți tehnici cu experiență în litigii cu societățile de asigurări.

Alte detalii

Adresa
Calea Fagarasului nr. 29