Avocat Cornelia Oprisan - Bacau

Cabinet Avocatura   Bacau   20 vizualizări Referinţă: 961

Locatie: Bacau


Profesionalism si calitate in servicii de consultanta, asistenta si reprezentare juridica, pentru persoane fizice si juridice , in majoritatea domeniilor dreptului -penal, civil, comercial, contencios administrativ, familiei, muncii. Solutii optime, eficiente, in conditii de confidentialitate si o maniera flexibila de negociere a onorariilor in functie de complexitatea litigiului prezentat de client ori a consultantei necesare.

Cabinet de avocatura ce isi desfasoara activitatea sub egida Baroului Bacau, recunoscut pentru abordarea pragmatica si creativă a problemelor juridice şi comerciale întâlnite de catre clienţi. Consider că o profundă apreciere pentru preocupările, dezideratele şi obiectivele juridice ale clienţilor reprezintă fundamentul solutionarii cu succes a raporturilor juridice in care acestia se afla.

Domenii

Dreptul familiei

Divort, partaj, incredintare minori, stabilire paternitate, pensii de intretinere etc.

Dreptul civil

Redactarea actiunilor, asistenta juridica si reprezentare in litigii civile de orice natura inclusiv in materia fondului funciar, indiferent de faza procesuala. Asistenta si reprezentare in fata notarului public. Asistenta si reprezentare in cadrul procedurii de executare silita.

Dreptul muncii

Asistenta juridica si reprezentare in litiigii care privesc raporturile de munca: obligarea angajatorului la restituirea sumelor de bani retinute din salariu, la repararea prejudiciului suferit de angajat, la recuperarea prejudiciului cauzat angajatorului, restituiri de sume incasate necuvenit; contestatii impotriva deciziei de concediere a salariatului, contestatii impotriva deciziei de aplicare a sanctiunii disciplinare, litigii in legatura cu atragerea raspunderii salariatului de catre angajator pentru incalcarea clauzelor contractului de munca si a clauzei de confidentialitate.

Drept penal

Va aparam interesele si va ajutam sa va exercitati drepturile atat in faza de urmarire penala cat si in fata instantei de judecata, in toate fazele: judecata in prima instanta, apel, recurs, cai extraordinare de atac.

Drept comercial, contencios administrativ si fiscal

Asistenta juridica si reprezentare in litigii referitoare la incalcarea obligatiilor contractuale, reprezentare in fata instantelor de judecata de drept comun si de arbitrare. Ne ocupam, de asemenea, si de aspecte apartinand de dreptul administrativ, incluzand si reprezentarea clientilor nostri in fata autoritatilor cat si in procedura contencioasa promovata impotriva organismelor centrale si locale ale statului.

Servicii

Consultanta juridica

Acordam consultanta juridica gratuita pentru toate problemele ce prezinta un grad scazut de complexitate, pentru care raspunsul nu necesita o documentare amanuntita , raspunzand de fiecare data cu promptitudine si profesionalism (prin aceasta castigand aprecierea si increderea publicului in serviciile noastre).

Reprezentare Juridica

Aveti un litigiu si necesitati sprijin juridic? Nu stiti carui organ judiciar sa va adresati pentru rezolvarea problemei? Sunt aici pentru a va sprijini, venind in intimpinarea tuturor celor care doresc sprijinul unui avocat in fata instantelor cit si a tuturor institutiilor statului .

Realizare si personalizare contracte

In prezent exista o gama variata de contracte, din diverse domenii juridice. Sunt totusi situatii in care un contract trebuie sa cuprinda anumite clauze specifice, de aceea am creat un serviciu special, prin care putem personaliza orice tip de contract, in conformitate cu toate cerintele clientului.

Redactari acte si cereri de chemari in judecata

Redactari acte juridice, atestarea identitatii partilor, a continutului si a datei actelor prezentate. Intocmirea in numele si/sau interesul clientului de cereri, notificari, memorii, petitii catre autoritati, institutii si alte persoane.

Asistenta juridica pentru romanii din strainatate

Ca urmare a numeroaselor cereri avute din partea cetatenilor romani din strainatate cu privire la efectuarea de servicii juridice, oferim o gama variata de servicii pentru romanii din afara granitelor, astfel:

- prin instituirea ca mandatar -pe baza de procura - reprezint clientul in fata oricaror organe judiciare din Romania;

- apostilare acte, pentru a le atribui recunoastere internationala;

- obtinere cazier judiciar sau pasapoarte;

- consultanta juridica , prin intermediul e-mailului sau telefonului.

Alte detalii