BRATCO CONS

Servicii   Brasov   8 vizualizări Referinţă: 963

Locatie: Brasov


Grupul de firme de consultanţă (BRATCO CONS SRL și SEGOMO CONSULTING SRL) vã oferã servicii complete pentru obţinerea de fonduri nerambursabile (structurale si guvernamentale) pentru IMM-uri. Suntem o echipã tânãrã şi dinamicã specializatã în elaborarea si implementarea proiectelor de investiţii cu fonduri nerambursabile, realizarea de studii economico-financiare, planuri de afaceri şi studii de fezabilitate.

Angajaţii societãţilor au acumulat o vastã experienţã în evaluarea diverselor programe de finanţare nerambursabilă (guvernamentale și structurale), sunt membrii ai Societãţii Române a Evaluatorilor de Proiecte, Programe şi Politici Publice, şi totodatã deţin calificãri acreditate în domeniu (Manager Proiect, Expert achiziţii publice, Formare de Formatori, Evaluator Proiecte, Expert accesare fonduri structurale și de coeziune europene, Master în Comunicare şi Relaţii Publice în Afaceri etc.).

Prin consultanța oferită în domeniul accesãrii fondurilor structurale şi guvernamentale, echipa noastră doreşte să contribuie la deschiderea orizontului IMM-urilor cãtre inovație și progres în domeniul lor de activitate și să le ofere posibilitatea de a prospera în afaceri.

Alte detalii

Adresa
str. Zlatna nr. 3