BY PFA PIESE AUTO

Auto   Galati   15 vizualizări Referinţă: 976

Locatie: Galati


Suntem pe piata de piese auto de schimb din anul 2012. In toata aceasta perioada ne-am dorit si am reusit sa intelegem nevoile si dorintele clientilor. Am inteles ca pentru buna functionare a unui autoturism este nevoie de o intretinere cu piese de calitate la un pret corect si nevoia unor profesionisti pentru intretinere. De acum, bazandu-ne pe noi va asigurati ambele nevoi si nu pe prima.

Va facem cunoscut motto-ul service-ului nostru, "PFA Service Auto, partenerul de incredere al autoturismului tau", idee pe care o sustinem cu strictete, asigurandu-va un pret corect si de calitate la piesele de schimb, asa cum v-am obisnuit inca din 2012 prin brandul PfaPieseAuto, dar mai nou si un service auto profesionist, autorizat de catre Registrul Auto Roman pentru intretinerea mecanica a autoturimelor pana in 3.5t, echipat necesitatilor vremii, cu echipamente de ultima generatie si sustinuta de catre o echipa de profesionisti cu experienta in domeniu.

Service Auto Galati Multimarca

Pentru ca am dorit sa ne asiguram clientii de calitatea lucrarilor, am echipat service-ul cu stand role test sistem de franare de la Bosch, ca dupa fiecare reparatie efectuata la sistemul de franare sa facem verificarea profesionist, am mai dotat cu analizor si opacimetru gaze BrainBee, ca dupa fiecare reparatie mecanica la motor, fie ca este vorba de un schimb de curea de distributie, un schimb de egr sau de un schimb de garnitura de chiulasa, sa putem verifica daca motorul functioneaza in parametri normali. Tinem sa precizam ca aceste verificari finale sunt total gratuite.

Piata auto fiind dominata in ultimii ani de catre autoturismele cu cutiile de viteze automate, oferim un serviciu putin intalnit in municipiul Galati, asiguram spalarea si schimbarea integrala a uleiului din cutiile de viteze automate (inclusiv in convertizor), cu ajutorul aparatului Spin 4000 ATF. Doar prin metoda automatizata se poate schimba integral uleiul din cutiile de viteze automate (si nu doar din baia de ulei a cutiei).

Service Auto Galati PFA

Incercam sa va scapam de stresul intrebarii "unde imi repar masina?" si sa va castigam increderea prin varietatea oferita pentru intretinerea autoturismului. Sa nu mai fiti nevoiti sa va puneti intrebarea amintita mai sus, atunci cand nevoia o cere. Va asiguram reparatii de mecanica auto, de intretinere a cutiilor de viteze automate, dar si atunci cand autoturismul dvs are nevoie de o geometrie a rotilor sau atunci cand se aprinde un martor in bord si doriti o diagnoza auto.

Suntem cu totii parte din vremurile cand masinile ne sunt cele mai bune prietene, fie ca ne place sa recunoastem sau nu. Si cum ideea noastra este sa fim partenerul de incredere al autoturismului,in nici un caz nu putem neglija proprietarul. Va intampinam cu un personal prietenos, deschis si bine pregatit, cu o sala de asteptare cu vedere in service, dotata cu aer conditionat, televizor, atat pentru cablu tv sau pentru consola playstation 4, cat si pentru camerele montate la fiecare elevator, prin care puteti observa mai indeaproape reparatiile autoturismului.

Alte detalii

Adresa
Str. Ienachita Vacarescu, Nr.2