Simon Sebastian Cabinet de Avocat

Cabinet Avocatura   Bacau   14 vizualizări Referinţă: 990

Locatie: Bacau


Fiind pasionat de criminalistică și de dreptul penal, eram preocupat de posibilitatea aparării și promovării drepturilor si libertăților omului. Așadar, urmarea Facultății de Drept a fost o consecință firească. Absolvent și licentiat al acesteia în anul 2010, am obtinut titlul onorific de Șef de promoție.

Urmare a rezultatelor obținute în anul 2008, am beneficiat de Bursa Erasmus în Italia oferită de Ministerul Educatiei, fiind pregătit în materia dreptului penal italian de Av. Spasari Angelo. Pregatirea mea a continuat în anul 2011 cu Masterul în Știinte Penale, urmat la Facultatea de Drept a Universității din București.

Întocmirea lucrării de disertatie cu titlul Considerații privind caracterul nedrept al privării de libertate, a avut ca profesor îndrumator pe Av. Dr. Andrei Zarafiu. Din anul 2012 sunt absolvent al Institutului Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților din București.

Din 1 iulie 2013 sunt Avocat definitiv in Baroul Bacău, și detin dreptul de a pune concluzii la Judecatoriile, Tribunalele si Curtile de apel din toată țara, cât și la Înalta Curte de Casație și Justiție București.

MEMBRU BAROUL BACĂU

SERVICII OFERITE:

ASISTENȚĂ ȘI REPREZENTARE JURIDICĂ

în procesele penale, în fază de urmărire penală, cameră preliminară în instanță, în fața judecătorului și în materia dreptului execuțional penal.

ASISTENȚĂ LA LUAREA DECIZIILOR SUSPECTULUI

în fața organelor de urmărire penală ( poliție ), percheziții, reconstituiri și pe timp de noapte.

ASISTENȚĂ ȘI REPREZENTARE - DIVORȚ

inclusiv custodie copii: exercitarea exclusivă a autorității părintești, stabilirea locuinței copilului, pensie alimentară, program de vizită și de legături personale cu copiii.

REDACTARE ȘI SUSȚINERE

plângeri penale și împotriva actelor procurorului ( inclusiv împotriva ordonantelor de clasare )

CONSULTAȚII JURIDICE

în materia dreptului penal, procesul penal și divorțuri.

PLÂNGERI CONTRAVENȚIONALE

împotriva proceselor-verbale de constatare a contravențiilor, în special în contestarea vitezei.

Alte detalii

Adresa
Str. Nicolae Bălcescu nr. 12