Cabinet de Avocat POCOVNICU BOGDAN

Cabinet Avocatura   Bacau   11 vizualizări Referinţă: 992

Locatie: Bacau


Domenii de expertiza

Cabinetul de avocat Bogdan Pocovnicu, cu o experienta relevanta in domeniu, va pune la dispozitie o oferta de servicii in urmatoarele domenii:

Dreptul asigurarilor

Drept penal si drept procesual penal

Drept comercial

Malpraxis

Drept civil

Dreptul familiei

Sunt coordonatorul cabinetului de avocat, membru al Baroului Bacau din anul 2000, avocat pledant si de consultanta, avand dreptul de a pune concluzii in fata tuturor instantelor nationale (judecatorii, tribunale, curti de apel, Inalta Curte de Casatie si Justitie).

De la infiintare si pana in prezent am acumulat o vasta experienta profesionala, în principal in domeniul dreptului penal si in domeniul dreptului asigurarilor.

Cabinetul nostru de avocat asigura cu promptitudine consultanta, asistenta si reprezentare juridica, atat in fata instantelor cat si in fata unitatilor de parchet din aria de compententa a Curtii de Apel Bacau, a curtilor de apel invecinate (Curtea de Apel Iasi, Curtea de Apel Suceava, Curtea de Apel Brasov, Curtea de Apel Galati) dar si la instantele si parchetele din Bucuresti.

Totodata, avem o bogata experienta in domeniul plangerilor adresate CEDO, Cabinetul nostru de avocatura oferind asistenta juridica pe durata intregii proceduri in fata Curtii Europene a Drepturilor Omului, atat pentru redactarea documentelor necesare, cat si pentru sustinerea audierilor orale atunci cand acestea sunt convocate, in oricare dintre limbile oficiale ale Curtii.

Preocuparea principala care ghideaza activitatea cabinetului nostru de avocat este oferirea cu maxima promptitudine si eficenta a unor solutii practice pentru clientii nostri, fara insa ca rapiditatea raspunsului sa afecteze calitatea serviciului juridic.

Avem in permanenta o serie de colaborari cu alte cabinete individuale si societati profesionale de avocatura, atat din tara, cat si din strainatate, astfel incat sa putem raspunde cu celeritate oricaror exigente profesionale solicitate de clientii nostri.

Alte detalii

Adresa
Str. Energiei 35/D/2