Servicii Promovare Firme


Alege cea mai buna varianta de promovare a afacerii tale!

Firme.ro este un director de afaceri destinat persoanelor fizice si juridice in cautare de informatii detaliate si actualizate despre companii din diverse industrii din Romania.

Ne dorim sa fim un partener de succes pentru firmele din Romania si un ajutor pentru clientii acestora, oferind posibilitatea cererii si ofertei sa se intalneasca rapid.

Firme.ro va ofera posibilitatea de a selecta cele mai potrivite instrumente de promovare pentru afacerea dumneavoastra, facand produsele si/sau serviciile oferite cat mai vizibile potentialilor clienti.

 

1. PACHETELE DE LISTARE

Firme.ro va pune la dispozitie o platforma prin intermediul careia va puteti prezenta produsele si serviciile catre o audienta larga, oferindu-va posibilitatea de a va conecta cu noi clienti potentiali si parteneri de afaceri.

Optand pentru unul din pachetele de listare beneficiati de vizibilitate, credibilitate si conectare, Firme.ro conlucrand la cresterea afacerii dvs.

Va punem la dispozitie atat un pachet gratuit pentru testarea beneficiilor aduse de o listare pe Firme.ro, cat si alte doua pachete Premium destinate maximizarii promovarii afacerii dvs., prin beneficiile extra oferite.

Pachetele de promovare Premium se evidentiaza prin numarul crescut de afisari, vizibilitate, leaduri si implicit potentiali clienti pe care firma dvs. o sa ii primeasca in urma listarii pe Firme.ro.

Puteti selecta oricare dintre cele trei pachete de promovare, avand totodata optiunea de a face upgrade oricand pachetului ales, direct din contul dumneavoastra.

 

 

2. COMUNICATE DE PRESA

Atunci cand aveti noutati despre companie sau oferte atragatoare pentru clientii dumneavoastra, va punem la dispozitie portalul dedicat comunicatelor de presa unde puteti publica mesajul dorit.

Promovarea prin comunicate de presa se asigura ca mesajul afacerii dumneavostra va ajunge la un public mai larg, crescand astfel vizibilitatea brandului si marind sansele ca acesta sa ajunga la publicul tinta.

De asemenea, articolele ce fac referire la site-ul dumneavostra ajuta si la optimizarea SEO a acestuia, obtinand astfel o pozitie mai buna in rezultatele cautarilor.

 

 

3. BANNER PUBLICITAR

O modalitate de crestere a vizibilitatii brandului o reprezinta bannerele. Optand pentru aceasta varianta, mesajul dumneavostra va fi afisat in zonele cu cea mai mare expunere din site, atat pe Firme.ro cat si pe News.Firme.ro, aducand astfel mesajul dumneavostra in atentia tuturor.

Ne puteti trimite bannerul dorit, sau puteti alege varianta ca acesta sa fie conceput de catre unul dintre specialistii nostri.

Ne puteti solicita mai multe informatii sau ne puteti transmite cererea dumneavoastra folosind datele de contact ce se regasesc pe pagina de contact.